Live Coaching Call 6 ORE INTESIV

✓ Branding / Personal Branding -  la începutul sesiunii noastre, te voi ajuta să iti clarifici mesajele, clientul ideal și viziunea generală pentru business-ul tău. Acest pas este cel mai adesea ignorat în procesul de construire a unei afaceri de succes, dar cea mai esențială parte a succesului tău pe piață. 

 

  ✓ Dezvoltarea ofertei: Mă voi uita personal la ofertele tale, astfel încât să putem construi ceva mai mare și MAI BUN. Ceva care merită un preț de patru sau cinci cifre. Vom analiza, de asemenea, modalități de a vă extinde afacerea cu noi oferte. Dacă încă nu ai o oferta, vom găsi împreună cea mai potrivită variantă pentru tine. 

 

  ✓ Marketing și conținut: aici vom stabili lansarea și strategia de marketing pentru a iti vinde ofertele. Nu este suficient să ai o ofertă uimitoare, trebuie să știi să o vinzi și să o pozitionezi în fața clientului ideal. 

 

  ✓ Sisteme de vânzări: În cele din urmă, vom stabili o strategie de vânzări simplă, dar eficientă, pe care o poți construi și repeta. Vom mapa canalele și procesele de vânzare, astfel încât să puteți începe să vindeti ofertea.

 

Ce primesti exact:

✓ VIP DAY Client Chestionar
✓ One 1:1 coaching call (6-ore)
 ✓ WhatApp Suport o saptamana
 ✓ 30 minute check-up
 ✓ Document Strategie Business si Marketing 

2.595,00 Lei RON

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in