Momentan accesul în ICL este închis. Înscrierile au loc de 2 ori pe an:
 

Următoarea perioadă de înscriere are loc în:

00

ZILE

00

ORE

00

MIN

00

SEC

 

Inner Circle 

Comunitatea în care femeile antreprenor se conectează & cresc business-uri online împreună. 

VREAU SĂ DEVIN MEMBRĂ

Comunitatea în care femeile antreprenor se conecteazași cresc business-uri online împreună. 

VREAU SA DEVIN MEMBRA

Te-ai gândit în ultimul timp:

 

„Știu că afacerea mea online nu funcționează așa cum ar trebui, dar NU am IDEE care este problema.”

 

Simți că există zece moduri diferite în care ai putea să-ți îmbunătățești marketingul, sau să-ți perfecționezi mesajele sau să construiești o audiență.. dar ești copleșită de gândul că trebuie să faci TOTUL, așa că ajungi să faci NIMIC?

Te înțeleg. Găsirea concentrării și a clarității a fost întotdeauna dificilă, dar a devenit de 10 ori mai greu în aceste vremuri super incerte și stresante în care trăim.


Dar cum ar fi dacă în sfârșit ai putea vedea EXACT domeniile afacerii tale care au nevoie de cel mai mult ajutor și ai avea pe cineva care să-ți spună cum să le repari și în ce ORDINE să le rezolvi?

Cât de bine ar fi să nu mai încerci să faci totul și în schimb, să îmbunătățești metodic un aspect al afacerii tale pe rand?

Cu ajutorul nostru, ICL veți putea schimba tiparele, limitarea convingerilor și obiceiurilor care te-au ținut blocată și vei avea un plan practic pentru a obține mai multe venituri - totul într-un ritm sustenabil care funcționează pentru TINE.

Dar cum ar fi dacă în sfârșit ai putea vedea EXACT domeniile afacerii tale care au nevoie de cel mai mult ajutor și ai avea pe cineva care să-ți spună cum să le repari și în ce ORDINE să le rezolvi?

🤔🤔🤔

ASTA ESTE PROBLEMA

 

 

Când ești un online business owner, realizezi că trebuie să fii atentă la foarte multe piese de PUZZLE și să încerci să le potrivești perfect.

Creare de conținut, mesaje convingătoare, elaborarea unei oferte, branding care iese în evidență și lista poate continua. Acesta este probabil motivul pentru care te simți trasă în zeci de direcții diferite, fără a face progrese REALE. 

 

Simți că stagnezi, pentru că este greu să te simți plină de entuziasm, când încerci să umpli douăsprezece găleți, câte o picătură.

🙌🙌🙌

ȘI AICI ESTE SOLUȚIA

 

 

Când îți dai permisiunea de a acorda prioritate UNUI singur lucru major în afacerea ta, în fiecare lună, știi că poți vedea o creștere reală în cel puțin un domeniu al afacerii tale, deoarece ai luat măsuri în loc să te lași cuprinsa de frustrări. 

Tot ceea ce trebuie sa faci, este să apari în fiecare luna gata să înveți ceva nou și să experimentezi strategii noi, pentru a îți îmbunătăți business-ul. Când încetezi să mai încerci să faci totul și aprofundezi un singur lucru la un moment dat, atunci vei începe cu adevărat să vezi progrese.
 

Învață cum poți începe și crește un business online.

Alaturi de alte femei antreprenor, prin masterclass-uri lunare tinute de guest experts din marketing, busines, mindset, finante. 

 

Mindset

Hello permisiune pentru a crea succes! La revedere sindromul impostorului! 
Doar tu  poti crea succesul pe care ți-l dorești, așa că primul lucru pe care ne vom concentra este să te ajutăm să obții mentalitatea pentru succes.

 Audienta

Învață să cultivi o comunitate care să te cunoască, să te placă și să aibă suficientă încredere în tine pentru a cumpăra și de la tine. Invata cum sa cresti o audienta, cum iti cresti lista de email, traficul spre website.

 Business Model 

Există 6 tipuri esențiale de modele de afaceri online: produse digitale, pachete coaching, produse fizice, servicii online, cursuri online, sau un mix între ele. Afla care este superputerea ta.

Venituri

Relația cu banii poate fi una complicata. Aici invățăm cum să facem bani în business-ul nostru online dar și cum să îi pastram. Pentru ca nu este vorba doar de a genera venituri ci a si ne bucura de ele.

Ce primești când devii membra fondatoare ICL?

COMUNITATE

În fiecare lună, găzduim întâlniri virtuale, unde puteți veni să vă conectați cu alți membri și puteți construi prietenii uimitoare cu oameni care au aceleași idei. 

GROUP MENTORING

Veți avea ocazia să fiți instruita de guest experți în timpul apelurilor noastre lunare de coaching. Obțineți feedback, puneți întrebări și primiți sfaturi de specialitate.

MASTERCLASSES

In fiecare luna avem un masterclasses nou si sesiuni de Q&A pe diferite subiecte. Mindset, Business, Social Media, Vanzari

 

ACCOUNTABILITY

Este important sa ai un grup de femei alaturi. Multe dintre noi stim ce ne dorim, dar consecventa este o provocare. 

Succes Path

Am dezvoltat o metodă pentru a îmbunătăți fiecare aspect al business-ului tău. Mai multă informație, nu este intodeauna răspunsul. Informații găsești la toți pasi, acum ai o metodă clară de implementare.

Dacă toate astea sună bine, atunci citește mai departe.


Acestea sunt cele 4️⃣ lucruri pe care ți le promitem în cadrul Inner Circle Ladies:

Focus

Ai auzit vreodată zicala: „E greu să citești eticheta din interiorul borcanului”? Când te implicit ÎN afacerea ta în fiecare zi și le faci pe toate deodată, e ușor să te simți pierdută într-un labirint.

Ești atât de copleșită de situație și de milioanele de decizii pe care trebuie să le faci încât totul ți se pare în ceață și nesigur. Rolul nostru e de a te aduce cu picioarele pe pământ pe calea ta ADEVĂRATĂ. Indiferent de câte ori te infunzi, indiferent de câte ori o iei pe o cale greșită...

…îți vei găsi calea înapoi spre claritate și concentrare folosindu-te de uneltele și procedeele pe care ți le oferim.

 

Bucurie

Ca oameni de afaceri, de cele mai multe ori ne gândim doar la destinație (venitul țintă X, Y număr de urmăritori, Z abonați la email) și uităm că țelurile sunt o parte infimă comparată cu călătoria în sine. Dacă ești împotmolită, epuizată și nu te simți inspirată, îți vom oferi cât de multe emoji-uri, glume și petreceri sunt necesare…. 

…ca tu să simți din nou bucuria de a avea o afacere.

 

Legături

Adevărul e că, o afacere online poate fi MINUNATĂ. Nu poți pur și simplu să cârcotești cu Andreea de la Contabilitate despre cea mai recentă obsesie a ta de pe Netflix pentru acea Andreea de la Contabilitate ești TU.

Te gândești că nu te descurci pentru că nu ești potrivită pentru un astfel de antreprenoriat, însă tu ai îndoieli pentru că nu vezi că și restul lumii învață cum merg lucrurile la fel ca tine. Comunitatea noastră este plină de oameni buni, deschiși și bine intenționați care te vor ajută să te simți văzută și încurajată și…

…voi fi chiar în mijlocul lor și te voi încuraja mereu.

 

Motivație

Știi senzația aia când te trezești și te simți ca un zombie și după aceea bei o ceașcă de cafea dintr-odată te simți că parcă ai înviat și acum te simți ca un supererou ADEVĂRAT gată să le rezolve pe toate?

ICL  E acea ceașcă de cafea de care ai nevoie pentru afacerea ta. Oamenii cred că motivația e doar un mit, însă e foarte reală. E o STARE. E o energie. E acea scanteie care aprinde focul potențialului tău și își reamintește care sunt puterile tale. Îți promitem că vom fi acele persoane care te vor încuraja atunci când focul tău se stinge și te simți pierdut. Noi vom fi...

…cafeina de care ai nevoie pentru a-ți reaminti care este potențialul tău oricând ai nevoie de ea.

 
Iar în schimb TU promiti că:

 

1. Vei veni la muncă și îți vei face treaba.

Vei semna acele acțiuni lunare cu același entuziasm pe care îl are o persoană care a găsit că mai are 100RON în paltonul de iarna trecută.

 

2. Dacă ai căzut, te ridici înapoi.

Când viața se complică sau revi la obiceiurile vechi, nu îți va fi rușine de própria persoană și nici nu te vei simți ca un eșec pentru că te-ai abătut de la cale – vei proceda ca și cum ai căzut într-o trambulină olímpica și vei face un dublu salt pe față pentru a reveni la acțiune cu entuziasmul și determinarea necesare pentru a încerca din nou.

 

3. Vei cere ajutor când ai nevoie de el

Beneficiul unei afaceri mici este că nu trebuie să vorbești cu moderatori sau asistenți... tu vorbești cu NOI. Însă, acesta este un beneficiu doar dacă ești dispusa să fii vulnerabila și să ceri ajutor când ai nevoie.

 

VREAU SA DEVIN MEMBRA

 

Ne potrivim

 

✨Crezi în libertate, empatie, tenacitate, optimism & abundență. 

✨Accepți ușor persoane care au idei, nevoi și un background diferit de al tău. 

✨Ești OK cu faptul că trebuie să lucrezi din greu, pentru că știi că succesul nu se întâmplă peste noapte. 

✨Ești emoțional pregătită să accepți și să oferi feedback. 

✨Ai un business care funcționează și generează venit - indiferent cât de mic 

✨Ai o prezentă online ( website / social media ) și ai început să îți crești audiența.

 

Nu ne potrivim

 

✨Ești motivată de faimă, statut, opulență.

✨Preferi să te înconjori cu oameni care arată, gândesc și se poartă la fel ca tine, atât în business cât și în viața. 

✨Te aștepți ca succesul să apară imediat, fără să depui foarte mult efort. 

✨Nu ești pregătită să împărtășești din ideile, provocările, reusitele și nevoile tale cu ceilalți. Nu iti place sa oferi sau sa primesti feedback. 

✨Nu știi încă ce fel de business îți dorești. 

✨Nu ai deloc o prezentă online, urmăritori, abonați, lista de email. 

Preț lunar mai mic

$197 / luna

Abonament lunar

 

 ✅ Un roadmap clar de urmat 

✅ Peste 50 de traininguri video

✅ Worksheet-uri, șabloane, exemple

✅ Comunitate privată

✅ Coaching call in fiecare luna

VREAU SĂ DEVIN MEMBRĂ

Achita mai repede

$2.000

Pret Intreg

 Obțineți acces la tot conținutul din trecut, prezent și viitor și nu mai plătiți niciodată.

Exact!

 

Orice vom crea în viitor, vei primi fără costuri suplimentare!

 

 

VREAU SĂ DEVIN MEMBRĂ