INSCRIE-TE IN PROGRAM
VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU
Înscrie-te Acum

Ai o pasiune despre care știi tot, dar nu întreprinzi nimic. Am fost și eu ca tine

Știi care sunt cele mai mari probleme ale tuturor începătorilor cand vine vorba de lista de email?

✔ Nu cred că au realmente nevoie de o listă de email
✔ Nu știu de unde să înceapă, sau ce emailuri să trimită

✔ Nu se pricep la partea tehnică și sunt convinși că e foarte complicat
✔ Cred că trebuie să aibă o ofertă și foarte mult conținut înainte să își înceapă lista de email

 

 

Spune-mi cum vinzi, ca să-ți spun câți clienți ai...

 

 

Cunosc zeci de oameni foarte buni în domeniul lor, dar care nu pot să se hotărască să-și vândă cunoștințele pentru că se tem să intre în „sistem”.

Nu e niciun sistem, de fapt. E un traseul foarte simplu de urmat și deloc periculos. E un proces pe care îl controlezi tu totalmente. 

 Acest curs l-am creat ca pentru mine, Alexandra de acum 7 ani, care nu știa pe ce butoane să apese pentru a seta un formular pe website.

 

Poți să îți imaginezi pentru o secundă cum ar fi să nu trebuiască să te lupți cu un algoritm pentru a ajunge la audiența ta?

 

Suna destul de bine, nu?

Știai că mai puțin de 6% din followers tăi văd ce postezi pe social media?

 

O parte din tine știe că nu poți construi o afacere pe platforme pe care nu le detii și nu poți să le controlezi. 

 

În calitate de proprietari de afaceri, noi doi, trebuie să alegem rezultate solide în locul lucrurilor shiny..

 

De fapt, avem obligația de face asta ! 

 

Ți-am spus, eram la fel ca tine, dar mi-am spus, dacă aveam să fac treaba asta pe bune, dacă vreau să-mi construiesc un business, o voi face bine și corect. 
Ideea din spatele social media marketing-ului, este în esență, un cocktail online, te mai saluti cu cineva, mai lași un comentariu sau o inimioara, mai ceri o recomandare..and that’s it! 

 

Problema este, că există mitul asta, că brand-ul tău poate să supravietuiasca doar cu prezenta pe social media! 
Da, brandul tău apare acolo. Pentru petrecere. Desigur! 

 

 

 

Dar brandul tău nu înseamnă doar social media!  Pentru ca oricare dintre tipurile de marketing să funcționeze și să se transforme în profit, ai nevoie de un lucru evident: 

 

Oamenii potriviți, pentru a vedea mesajul potrivit, la momentul potrivit.

 

Sunt atat de multe strategii de marketing, încât poate fi tentant sa renunti la abordările tradiționale.
Totuși, e-mail marketing-ul rămâne una dintre cele mai profitabile tactici de marketing, îți spun și de ce:

Indiferent ce schimbări se produc pe celelalte platforme, Instagram, Facebook, YouTube, la lista ta, ai acces oricând.

E-mailul este un tool atât de puternic care te conectează instant la audiența ta, exact cand ai nevoie ca ei sa vada mesajul tau.
Audiența, care deja a ridicat mâna și a spus - da! Mă interesează ce ai de spus, uite adresa mea de e-mail! Vreau să aflu mai multe!

 

Nu e nimic mai frustrant decât să petreci ore întregi (blood, sweat and tears) pentru o bucata de conținut pe care o vede doar 6% din audiența ta.

 

 Pentru cine este acest program:

 


Pentru oricine vrea să-și pună pe roate afacerea online cu propriile puteri. E chiar real să aduni o bază de abonați fără să rulezi campanii cu ad-uri de sute de euro pe social media.

Pentru oricine are o ocupație de suflet și multă valoare de împărtășit. Tu poți face profit din valoarea pe care o aduci. Trebuie doar s-o împachetezi frumos.

Pentru oricine a încercat deja să adune o bază de date, dar nu a reușit. Poate nu ai încercat instrumentele potrivite. Îți voi arăta tehnici testate, care au lucrat în cazul meu.

Pentru oricine se simte blocat și nu știe de unde să înceapă.

Pentru cei care de-abia acum pornesc un business online și poate nu au încă o oferta, ce să mai vorbim de un tool de email marketing.

Pentru industrii diferite de la coaching, finanțe, stilist sau marketing. Acest curs este pentru tine dacă ești coach, trainer , blogger, freelancer, course creator, sau antreprenor.

 

 - Gabriela Ilie -

Alexandra te învață mult mai mult în acest curs de list-building, iar după ce îl parcurgi, îți este mult mai ușor să îți definești strategia și să îți dai care e următorul pas pentru a-ți crește businessul.

Nu cred că poți găsi în alta parte o informație așa de complexă și cu siguranță nu așa de bine prezentata că în acest curs.

Deși multe concepte sunt noi, Alexandra le explică foarte bine și întreg cursul este foarte bine structurat.

 

Iată ce obții la sfarșitul programului

În sfârșit, vei înțelege ce te face să fii diferit în online și vei știi cum să îți folosești punctele forte și personalitatea ta unică pentru a îți dezvolta nu numai lista de e-mailuri, ci și pentru a-ți maximiza toate eforturile de afaceri.


Vei defini clar care este avatarul tău de client și cum poți să îl ajuți.
Vei știi cum să alegi Lead Magnetul Principal în funcție de personalitatea ta.
Vei avea setată o pagină de abonare + o pagină de Thank You cu un design frumos pentru a colecta adresele de email.
Îți vei seta tool-ul de email marketing.
Vei avea setată o secvență automată de emailuri.
Vei implementa strategii de social media, ca să îți crești lista de email constant.
Vei învața cum sa creezi conținut într-o fracțiune de timp + un calendar cu planul de conținut stabilit pentru 90 zile. 

Ce este inclus in program:

 

 • Un Blueprint, testat personal de mine cu strategii care funcționează în 2021 și îti garanteaza succesul
 • Tutoriale Tech unde îți arăt tot ce ai nevoie pentru a construi fundația și pentru a crea un sistem de construire a listei fără probleme și cu ZERO stres
 • Este un sistem pas cu pas care îți oferă acțiunile corecte,în ordinea corectă, săptămânal. Nu doar o grămadă de strategii aleatorii, învechite

 

(Valoare Totala 900 Ron)

 

BONUS 1

WORKSHOP 

Cum să îți faci un website singur

 


Modul bonus - pentru cei care chiar încep de la zero ! Vei învața cum să-ți faci singur un website, cum să cumperi un domeniu, cum să alegi un hosting, cum instalezi Wordpress și alegi o temă, cum să postezi primul tău articol. L-am creat pentru cei care au nevoie de puțin suport înainte să înceapă cursul propriu-zis de list building.

 

(Valoare Totala 750 Ron)

Bonus 02

Lead Magnet Template

170 de pagini
Plug & Play 

Șabloanele acestea, sunt cel mai bun mod de a crea un Lead Magnet atrăgător în doar o oră ( și o idee bună ). Nu sunt necesare abilități tech de Photoshop. Pur și simplu adaugi propriul conținut, schimbi fonturile și culorile și ai un activ fundamental, indispensabil pentru afacerea ta.

(Valoare Totala 450 Ron)

Bonus 03

 

6 SESIUNI Q&A LIVE CU MINE

 

Îți răspund la întrebări și lucrăm împreună la lista ta & ai acces la mine pentru 12 luni în comunitate.

(Valoare Totala 2.500 Ron)

 Când adaugi totul, ai o valoare totală de peste 4.500 Ron

Timpul se scurge pentru a obține toate bonusurile de mai sus, dar din fericire, te poți alătura

Programului List Building Simplificat astazi....

 

COSTUL PROGRAMULUI PENTRU O PERIOADĂ LIMITATĂ ESTE DOAR:

1.275 RON

 • Programul de 6 săptămâni List Building Simplificat  
 • Bonus 01: Workshop Cum să îți faci un website singur
 • Bonus 02: Lead Magnet Template - 170 pagini Plug & Play 
 • Bonus 03: 6 Sesiuni Q&A Live cu mine +12 luni acces in Comunitatea LBS ) 
CUMPĂRĂ PROGRAMUL

Ce găsești în List Building Simplificat?

Analizăm strategia și facem un plan pentru a obține minim 1.000 de abonați ( chiar dacă ai ZERO cunoștințe despre ce înseamnă e-mail marketing )

Setam fundația. Intrăm în capul clientului tău, vedem cine e și ce vrea. Definitivăm cam ce anume are nevoie și cu ce îl poți ajuta, concret, tu.

Învățăm să creăm un Lead Magnet, să alegem tipul de Lead Magnet în funcție de tipul tău de personalitate si audienta ta.

Facem un plan pentru newsletter, pentru conținutul tău săptămânal, pentru email-urile de confirmare și secvențele de e-mail între lansările tale.

Strategii organice - Cum folosim social media în modul corect, astfel încât audiența noastra să treacă de la urmăritor la abonat.

Ați făcut toată munca grea, este timpul să vedeți ce funcționează și unde ați putea fi și mai bine.

În plus, veți beneficia de o garanție de rambursare de 14 de zile „Încearcă - Testează - Aplică”

 

Dacă nu ești sigur încă... Sau dacă alte cursuri te-au lăsat sceptic ... Atunci vreau să-ți dau ORICE oportunitate de a pune în aplicare List Building Simplificat și să experimentezi cât de ușor și interesant poate fi de fapt să primești zeci sau chiar sute de noi abonați pe lista ta e-mailuri în fiecare săptămână, folosind strategii & tacticii care rezoneaza cu tine.


Sunt atât de încrezătoare, că dacă implementați ceea ce învățați în cadrul List Building Simplificat, veți obține un ROI care nu cunoaște limite. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să îi oferi o șansă. Nu aveți nimic de pierdut și sute - chiar mii - de abonați care se transformă în clienți.

Deci, cine sunt eu și cum am ajuns să dezvolt sistemul ăsta?

 

Nu am aterizat în Digital Marketing din ceruri. Am muncit mult și am investit în mine. Niciodată n-am fost omul care să mă încadrez într-o „cutie convențională” și știam sigur că nu voi putea fi vreodată un angajat într-o corporație. 

 Am avut norocul să călătoresc mult atât în interes de serviciu, cât și personal. Când am revenit în România, mi-am încercat norocul și talentul în mai multe profesii și domenii, de la magazine online - până la agenție de digital marketing. Cu timpul, am ajuns să-mi construiesc chiar și propria afacere. 

La un moment dat, am vândut business-ul unui investitor din USA și am început să investesc masiv în mine: cursuri, ore de coaching și masterminds. Într-un final, am ajuns obsedată de Digital Marketing și toate posibilitățile pe care le oferă pentru dezvoltare.

Am lansat Podcastul Business Online Simplificat și între timp am încercat să-mi cresc conturile de social media și să pierd ore întregi pe Facebook în diferite grupuri cautand clienți. 

Lista de e-mail am început să o cresc de la primul episod, pentru că tot auzeam că este bine să ai o lista de e-mail. 

Deja frustrată cu tot timpul pe care îl pierdeam pe social media, și cu toate postările pe care trebuia să le fac, tot conținutul pe care îl scriam, am trimis un e-mail listei mele în care menționam că iau clienți pentru consultanta, aveam doar 212 abonați și trei persoane au cumparat 1h de consultanta!  ( între timp, lista mea a crescut și nu mai lucrez 1:1 )

Nu mi-a venit să cred! Am făcut 1.800 Ron cu două e-mailuri trimise! 

Atunci am realizat, că poate oamenii ăștia care tot vorbesc de lista de e-mail, știu ei ceva și mi-am concentrat toată atenția pe a îmi crește lista de e-mail. 

Mi-am dat seama că pot să construiesc un sistem automat pe care pot să îl folosesc de mai multe ori.  Ceea ce am si facut! 

Am setat un sistem care nu este agresiv și fals, dar care creeaza încredere și relații cu cititorii mei.  

 Un sistem care valorifică punctele mele forte și personalitatea mea unică, în loc să încerc să urmez tacticile celorlalți.

 

Da, îți ofer acest sistem în List Building Simplificat 

COSTUL PROGRAMULUI ESTE PENTRU O PERIOADA LIMITATA DOAR

1.275 RON

 • Programul  de 6 săptămâni List Building Simplificat  
 • Bonus 01: Workshop Cum să îți faci un website singur
 • Bonus 02: Lead Magnet Template - 170 pagini Plug & Play 
 • Bonus 03: 6 Sesiuni Q&A Live cu mine 
CUMPĂRĂ PROGRAMUL

În acest moment, s-ar putea să te simți entuziasmată, știind că List Building Simplificat te va ajuta să îți crești lista și comunitatea..

Dar nu aș fi surprinsă, dacă ai avea și unele îndoieli, cu privire la faptul dacă acest sistem va funcționa pentru tine (Este în natura noastră să ne îngrijorăm chiar înainte de a face o schimbare mare).
Deci, în cazul în care te simți nelinistita, permite-mi să clarific câteva dintre întrebările pe care le poti avea chiar acum ..

COSTUL PROGRAMULUI ESTE PENTRU O PERIOADA LIMITATA DOAR

1.275 RON

 • Programul de 6 săptămâni List Building Simplificat  
 • Bonus 01: Workshop Cum să îți faci un website singur
 • Bonus 02: Lead Magnet Template - 170 pagini Plug & Play 
 • Bonus 03: 6 Sesiuni Q&A Live cu mine 
CUMPĂRĂ PROGRAMUL